Forståelse fremmer samtalen

Styrk din forståelse af dig selv og andre ved typepsykologi
De danske kommuner har fokus på god dialog, samarbejde og involvering. Det er klogt, det er værdiskabende, det er sympatisk, – men uha, det kan være svært.

Ikke mindst, hvis man som relativ ny sagsbehandler skal i dialog med en borger eller virksomhed, der er helt uenig i kommunens planer og afgørelser.

Du får på kurset indsigt i egen adfærd og kommunikationsstil gennem introduktion til typepsykologi og profilværktøjet "Jungiansk Typeindeks".

Kurset giver dig øget forståelse for samspillet mellem mennesker og konkrete værktøjer til at kommunikere klart og tydeligt med. Det giver dig en bevidsthed om dine egne præferencer og dermed større mulighed for aktivt at vælge at gøre noget andet – når det du plejer at gøre, ikke synes at virke.

Målgruppen

Miljøsagsbehandlere inden for alle fagområder, der vil have værktøjskassen udvidet.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Kursussted: Ferskvandscentret

24-10-2023

Undervisere

Kursusledelse

• Gitte de Paoli, de Paoli & Partners A/S • Kursusansvarlig Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

Undervisere

• Gitte de Paoli, de Paoli & Partners A/S • Kursusansvarlig Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

4.145,- Kr. ekskl. moms.
Tilmeld senest: 22-09-2023
Pris: 4.145,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.

Udfyld venligst personoplysninger omhyggeligt. Vi bruger oplysningerne til fakturering.

Hvis du har særlige ønsker til forplejning, fx af hensyn til allergier, kan du nævne det i feltet til yderligere oplysninger. Du bedes dog undlade at skrive følsomme personoplysninger om helbred og lignende.

OBS: Hvis et jobcenter betaler for din deltagelse, så markerer du blot i formularen, at der skal benyttes en anden fakturaadresse.

Ved tilmelding giver du accept af at vi deler oplysninger om navn, titel, firma, telefon og mailadresse med øvrige kursister tilmeldt samme kursus. Det gør vi bl.a. for at muliggøre samkørsel.

Tilmeld til: Forståelse fremmer samtalen (18876)

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Forståelse fremmer samtalen