God kommunikation. Modul 2: Det interne samspil

Mellem politikere og embedsværk
Erfaringer viser, at god kommunikation mellem det politiske niveau og embedsværket kan være en afgørende forudsætning for at komme succesfuldt i mål med tværgående målsætninger om miljø og bæredygtighed.

Men viser også at netop dialogen mellem politisk niveau og embedsværket kan være vanskelig. Det er derfor kræfterne værd at sikre fælles kodeks for god kommunikation.

Hvor fagligt og detaljeret skal den daglige kommunikation mellem embedsværk og politikere være? Forstår vi hinanden? På hvilket niveau skal udvalg orienteres? Hvordan og hvornår delegeres der opgaver mellem niveauer? Hvordan sikres den gode tone?

Få inspiration til at skabe jeres eget kommunikations-kodeks, der sikrer samspil mellem politikere og embedsværk.

Målgruppen

Medlemmer af et teknik- og miljøudvalg, bestyrelsesmedlemmer i et forsyningsselskab, nøglepersoner hos kommune eller forsyningsselskab som skal arbejde sammen med politiske udvalg om kommunikation med borgere og interessenter.

Vi opfordrer til at fagfolk og politikere deltagere sammen, således at begge parter i den ofte vanskelige kommunikation i mødet mellem teknik og politik er repræsenteret. Men I kan sagtens deltage hver for sig.

Forløbet består af to selvstændige halvdagsforløb. Dette første modul med særligt fokus på kommunikation med borgere og interessenter. Dette modul 2 med fokus på den interne kommunikation mellem politisk og teknisk niveau.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: God kommunikation. Modul 2: Det interne samspil