Basistilstandsrapporter (BTR)

Med mulighed for hybrid deltagelse
Står du for at skulle udarbejde en basistilstandsrapport (BTR), men mangler den fornødne viden på området? Så er dette kursus for dig. Vi giver dig overblik over reglerne på området og særlige problemstillinger, du skal være opmærksomme på. Regler om basistilstandsrapport gælder alene for bilag 1-aktiviteter, men hvordan afgrænses disse aktiviteter, hvilke oplysninger skal virksomheden levere, hvilke kemiske stoffer er relevante og hvilke tekniske foranstaltninger sikre mod jordforurening? Hvornår udløses BTR? Kan BTR udlades, hvis virksomheden er anlagt på en forurenet grund (V1- eller V2- kortlagt) eller hvis virksomheden lever op til BAT og BREF? De og andre relevante spørgsmål får du besvaret på kurset. Du er velkommen til at tage en case med, som vi kan diskutere.

Du kan deltage i kurset både ved fysisk fremmøde eller digitalt. Underviserne vil være til stede på Ferskvandscentret. Ønsker du at deltage digitalt skal dette skrivet i kommentarfeltet ved tilmelding.

Målgruppen

Miljømedarbejdere i kommuner og staten, der skal udarbejde basistilstandsrapporter (BTR). Rådgivere kan også have glæde af kurset. Kurset forudsætter erfaring med miljøgodkendelse af industrivirksomheder.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Basistilstandsrapporter (BTR)