Forståelse fremmer samtalen. Online-kursus for miljøsagsbehandlere

For miljøsagsbehandlere, der gerne vil have værktøjskassen udvidet
De danske kommuner har fokus på god dialog, samarbejde og involvering. Det er klogt, det er værdiskabende, det er sympatisk, – men uha det kan være svært.

Ikke mindst, hvis man som relativt ny sagsbehandler skal i dialog med en borger eller virksomhed, der er helt uenig i kommunens planer eller afgørelser.

Du får på kurset indsigt i egen adfærd og kommunikationsstil gennem introduktion til typepsykologi og profilværktøjet "Jungiansk Typeindeks" .

Kurset giver dig øget forståelse for samspillet mellem mennesker og konkrete værktøjer til at kommunikere klart og tydeligt med. Det giver dig en bevidsthed om dine egne præferencer og dermed større mulighed for aktivt at vælge at gøre noget andet – når det du plejer at gøre, ikke synes at virke.

Målgruppen

Miljøsagsbehandlere, der vil have værktøjskassen udvidet.

Kurset blev gennemført første gang i februar 2021 med et hold af stærkt motiverede sagsbehandlere. Deltagerne svarede alle i evalueringen ja til, at de vil anbefale kurset til en kollega.

Vi glæder os til at byde næste hold velkommen. Inden kursusstart bliver du bedt om at maile os lidt om din motivation for at tilmelde dig kurset og lidt om hvad du håber at få af udbytte. Dermed kan vi i forberedelsen sikre, at kurset er så målrettet som muligt til netop dine ønsker og behov.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Forståelse fremmer samtalen. Online-kursus for miljøsagsbehandlere