Realisering af strategiske mål

Hvert enkelt projekt i danske forsyninger igangsættes for at generere en eller anden form for effekt eller værdiskabelse. På dette kursus vil vi have fokus på målsætning og dokumentation, så vi sikrer at jeres organisations fulde potentiale kommer i spil og I når jeres strategiske og forretningsmæssige mål.

Målgruppen

Kurset er relevant for dig, der ønsker at opnå kompetencer indenfor konkretisering, realisering og dokumentation af den værdi som organisationens projekter bidrager med i forhold til opfyldelse af organisationens strategiske og forretningsmæssige mål. I dit daglige arbejde fungerer du på ledelsesniveau for projektarbejdet eller i driften.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Kursussted: Ferskvandscentret

23-08-2021 til 24-08-2021

Undervisere

Kursusledelse

Undervisere

8.925,- Kr. ekskl. moms.
Tilmeld senest: 05-08-2021
Pris: 8.925,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.

Udfyld venligst personoplysninger omhyggeligt. Vi bruger oplysningerne til fakturering.

Hvis du har særlige ønsker til forplejning, fx af hensyn til allergier, kan du nævne det i feltet til yderligere oplysninger. Du bedes dog undlade at skrive følsomme personoplysninger om helbred og lignende.

OBS: Hvis et jobcenter betaler for din deltagelse, så markerer du blot i formularen, at der skal benyttes en anden fakturaadresse.

Tilmeld til: Realisering af strategiske mål (18357)

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Realisering af strategiske mål