Styrk det strategiske ejerskab – og kom bæredygtigt i mål

Vi klæder dig på med ledelsesteori, specifikke projektejer-erfaringer og konkrete værktøjer, der styrker din evne til at sikre at projektporteføljen, bidrager væsentligt til at virkeliggøre organisationens strategiske mål. På kurset får du overblik over hvad, der kræves for at komme godt i mål, også når det handler om det grønne og bæredygtige.

Du lærer om
– ejerskab til projekter
– bæredygtig ledelse
– prioritering og sikring af synergi mellem projekter
– gevinster og verdensmål
– business cases og benefit management
– post-project review af gevinstrealiseringen

Vi styrker kompetencen til på ledelsesniveau at scope, prioritere, udfordre, supportere og evaluere organisationens projekter, så de samlet set bidrager med mest mulig værdi til alle organisationens strategiske mål.

Målgruppen

Kurset er for dig, der er med til at sikre at organisationens projekter bidrager til at virkeliggøre virksomhedens strategi.

– Du er formentlig del af ledelsen hos et vandselskab, i en kommune eller i en region. Måske er du udpeget til en styregruppe for et eller flere projekter, måske har du ledelsen af en projektportefølje.

– Måske er dit samlede projekt- og strategiansvar ikke formelt formuleret, men du ved at hvis organisationens strategi bliver anklaget for at være pæne ord uden hold i virkeligheden, så er du del af det ledelsesmæssige team, der stilles til ansvar.Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Styrk det strategiske ejerskab - og kom bæredygtigt i mål