Grafisk Facilitering med fokus på dit natur- og klimatilpasningsprojekt

Lær at tegne fængende præsentationer og forberede processer der INVOLVERER.
På dette kursus kan du videreudvikle dine kompetencer inden for Grafisk Facilitering. Du lærer at forberede dit visuelle materiale og træffe bevidste valg om næste skridt i processen. Hvordan Grafisk Facilitering kan spille sammen med det du allerede gør visuelt. F.eks. brugen af posters og powerpoint præsentationer.

Du lærer at strukturere papiret, så det bliver tydeligt, hvad du vil formidle, og hvor du gerne vil have deltageren hen – kort sagt at lave fængende præsentationer.
Vi vil også arbejde med visuelle skabeloner, som er en ufuldendt tegning, der rammesætter emnet og stimulerer kreativiteten i rummet. Den kan du forberede, og tegne videre på, når du leder mødet eller faciliterer. Det giver dig et godt udgangspunkt og sikkert afsæt. Visuelle skabeloner kan også bruges i gruppearbejdet, hvor deltagerne ”udfylder” en skabelon f.eks. i A3 format med nøgleord eller små tegninger.

Vi vil desuden arbejde med skygger og farvelægning, herunder brugen af det effektfulde farvekridt, og du lærer at tegne 3D symboler og ikoner. Alt sammen med henblik på at fremhæve det, der er vigtigt for dig at kommunikere

Du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt eller indhold til præsentation/proces, som du får hjælp til undervejs.

Du får:
– Simple tegneteknikker/regler for design
– Kendskab til farvelægning – hvad og hvor meget
– Visuelle skabeloner og procesdesign, du kan tilpasse din formidling
– Professionelle tuscher, farvekridt og papir til formålet

Målgruppen

Medarbejdere of ledere i kommunerne, forsyningsbranchen, rådgivere, staten eller virksomheder, som arbejder med processer og præsentationer inden for Natur eller Klimatilpasning. Du skal helst kende lidt til Grafisk facilitering i forvejen, ved fx. at have deltaget på et online introforløb her på Ferskvandscentret eller lignende introduktionsfurser.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Grafisk Facilitering med fokus på dit natur- og klimatilpasningsprojekt