Lissen Højrup Munch

Lissen Højrup Munch er uddannet arkitekt og underviser i inddragelse af borgere, brugere, beboere mm i offentlige udviklingsprojekter.

Lissen Højrup Munch er proceskonsulent og har sin egen virksomhed, Cooperator. Hun er oprindeligt uddannet arkitekt, byggetekniker og proceskonsulent og har mange års tegnestueerfaring som projekt- og procesleder.
 

Hun arbejder med inddragelse af borgere, brugere, beboere mm i udviklingsprojekter, især  med afsæt i det byggede miljø – både inden for anlæg, nybyg og renovering.

Det giver stor værdi at inddrage borgerne. Først og fremmest i form af den viden, der indsamles til kvalificering af et projekt, men også i form af det engagement, der skabes i forløbet. Lissen brænder for at få modsatrettede holdninger til at mødes og skabe grundlag for det videre projektforløb og for det samarbejde, der skabes med dem, der inddrages.

 
Lissens kurser tager afsæt i teori, men er altid praksisnære og fulde af opgaver, cases og øvelser, der giver læring på flere niveauer og redskaber lige til at tage med hjem og anvende.
Lissen Højrup Munch

Lissen Højrup Munch

Proceskonsulent
Arkitekt
 

Mød Lissen her