Kurser i

vandmiljø

Et sundt og godt miljø i vandløb, åer, søer, fjorde og hav er grundlaget for alt liv, som vi kender det. Derfor skal vi passe rigtig godt på det. Hos os får du det bredeste udvalg af kurser, der styrker din viden og kompetencer med afsæt i den nyeste lovgivning.

Vedligehold af de danske vandløb er underlagt kompliceret lovgivning, som det kræver solid indsigt i for dig, der arbejder på den administrative side af bordet. Her finder du blandt andet kurser om vandløbslovgivningen, udbud og vandløbstilsyn og kontrol.

Til dig, der:

  • Er administrativ vandløbsmedarbejder og ansat i en kommune, staten, hos en rådgiver eller anden privat virksomhed
  • Arbejder som åmand eller vandløbstekniker og som gerne vil have mere indsigt i det administrative område, der ligger til grund for det praktiske arbejde
  • Er gymnasielærer og ønsker ny viden, du kan omsætte i undervisningslokalet til de kommende generationer

Grundlæggende juridisk ballast får du på kurserne Forvaltningsret og Tilsyn og håndhævelse på natur- og miljøområdet, der især er relevant for dig, der arbejder som kommunal sagsbehandler.

Det er også hos os, du finder uddannelserne til henholdsvis vandløbstekniker og miljøsagsbehandler. Den grundlæggende åmandsuddannelse udbydes i dag af Skovskolen.

Kurser