Ofte stillede spørgsmål

Find svar her

Har du et spørgsmål til os? Så kan du her hurtigt finde svarene på de spørgsmål, vi oftest modtager. Kan du ikke finde svaret på lige præcis dit spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 8921 2100 eller kursus@fvc.dk.

Som hovedregel er overnatning ved flerdages kurser med sammenhængende kursusdage med i prisen. Hvis du ønsker at fravælge overnatning mellem kursusdage, kan vi reducere din pris med prisen for overnatning, hvis du oplyser det ved tilmelding.

Ja, du kan tilkøbe en overnatning for natten inden kursusstart. Mange af vores kursister benytter denne mulighed, især hvis man har lang vej til Ferskvandscentret.

Ja, det kan du sagtens. Oplys os gerne dit ønske inden kursusstart – gerne ved tilmelding – så vi får givet hotellets køkken besked. Det gælder også, hvis du har særlige allergier, vi skal tage hensyn til.

Du kan melde afbud på tlf. 8921 2100 eller på mail kursus@fvc.dk. Se i øvrigt vores afbestillingsregler.

På Ferskvandscentret inkl. vores hoteller følger vi selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. afstand, hygiejne, ekstra rengøring mv. Det er vigtigt, at vi alle passer godt på hinanden.

Vi tager ekstra forholdsregler i forhold til forplejning og sikrer de anbefalede afstande mellem kursister i kursuslokaler. Vores restaurant sikrer, at forplejning sker efter gældende retningslinjerne med afstand og hygiejne.

Er du tilmeldt et kursus, får du direkte information om gældende mundbindskrav, coronapas mv. inden kursusstart, så der løbende kan tilpasses til de aktuelle retningslinjer.

Vi holder selvfølgelig hele tiden øje med myndighedernes retningslinjer om brug af mundbind, krav til nærkontakter og test og opdaterer vores procedurer herefter.

Læs evt. nærmere her om styrelsens anbefalinger, hvis du har brug for mere information om, hvornår du er nærkontakt, eller hvad der anbefales, hvis du lige er vendt hjem fra en rejse mv.: 

Når du er på kursus på Ferskvandscentret, befinder du dig samtidig lige midt i noget af Danmarks allerskønneste natur – Silkeborg er også kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad. Se mere hos VisitSilkeborg.

Kurserne bliver afholdt på det unikke kursus- og konferencecenter Vejlsøhus og det nærved liggende Gl. Skovridergaard. Beliggenheden er helt fantastisk – omkranset af skove, søer og Gudenåen. Det er også her, du som kursist oftest overnatter ved flerdagskurser.

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger lige ved siden af, og alle vores kursusdeltagere har gratis adgang til at besøge parken under kurserne. Vi anvender desuden parken som alternativt læringsrum til gruppedrøftelser og pauser, når det passer ind i programmet.

Mere om Ferskvandscentret Kursus

Kurser

Se hvad Ferskvandscentret Kursus tilbyder.

Kontakt

Find oplysninger og medarbejdere.

Historie

Ferskvandscentrets tilblivelse.

Øvrige ydelser

Værdifulde partnerskaber

Handels-betingelser

Læs mere…

For
undervisere

Gør din undervisning aktiv, inddragende og anvendelig.