Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser, som er gældende ved alle tilmeldinger til kurser og temadage. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Alle handelsbetingelser er gældende fra det øjeblik, du tilmelder dig ét eller flere af vores kurser.

Tilmelding

  • Find det eller de kurser, du ønsker at deltage i i kursusoversigten og tilmed dig via kursusbeskrivelsen.
  • Tilmeld dig så vidt muligt før tilmeldingsfristen. Fristen er en administrativ grænse, hvor vi afgør, om et kursus kan gennemføres, så tilmelding er som oftest mulig efter fristen.
  • Tilmeld dig gerne ventelisten, hvis et kursus er fyldt op. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads, eller hvis vi opretter endnu et kursus.

Har du brug for vores hjælp til at tilmelde dig et kursus, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 8921 2100.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristen, der typisk er 30 dage forud for kursusstart – såfremt der er ledige pladser på et kursus efter fristen, er det stadig muligt at blive tilmeldt. Her vil de øvrige betingelser træde i kraft med det samme.

Betaling

Vi fakturerer løbende fra det tidspunkt, vi kan se, der er tilmeldte nok til gennnemførelse. Typisk fra ca. tre uger før til kort efter, kurset er afholdt.

Betalingsfristen er 14 dage.

Bekræftelse og materiale

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du kort tid efter en bekræftelse på tilmeldingen. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, beder vi dig kontakte os på kursus@fvc.dk eller 8921 2100.

Inden kurset modtager du flere mails om mødested, undervisningsmateriale mm. I en mail ca. 10 dage før kursusstart sender vi dig deltagerliste, program, praktiske oplysninger mm.

OBS: Vi tilstræber at sende de digitale kompendier senest et par arbejdsdage før kursusstart. Materiale bliver udarbejdet og revideret til hvert enkelt kursus, hvorfor det ikke kan fremsendes før. Til enkelte kurser eftersendes materialet i stedet, fx ved kortere online-kurser.

Kursus- og uddannelsesbevis

Efter gennemført kursus får du som kursist et kursusbevis. Hvis du har taget de relevante kurser i en af vores uddannelser (Spildevandsoperatør, AfløbsoperatørVandløbstekniker, Miljøsagsbehandler eller Projektleder), får du et uddannelsesbevis.

Priser

Alle priser er ekskl. moms og dækker alle udgifter ved kurset, herunder:

  • Ophold i enkeltværelse ved flerdageskurser
  • Fuld forplejning under kurset
  • Digitalt kompendiemateriale
  • Gratis adgang under kurset til AQUA Akvarium og dyrepark (OBS: Kun ved kurser på Vejlsøhus eller Gl. Skovridergaard)

Hvis du ikke ønsker overnatning under flerdageskurser, fratrækker vi kr. 660 ekskl. moms pr. overnatning.

Hvis du ønsker at overnatte forud for et kursus i Silkeborg, er prisen kr. 740 ekskl. moms inkl. morgenmad.

Ved ankomst senere end kl. 21 på hverdage og ankomst på søndage, beder vi dig kontakte Vejlsøhus på 8921 2121 eller på info@vejlsoehus.dk.

Aflysning/flytning

Hvis der ikke er tilstrækkeligt mange tilmeldinger ved tilmeldingsfristen, aflyser vi som regel kurset.

Andre forhold kan også gøre det nødvendigt at aflyse eller flytte et kursus til en anden dato. Her får du besked så hurtigt som muligt.

Afmelding/afbud

Ved afmelding efter tilmeldingsfrist er der følgende afbestillingsgebyr:

  • 25% af deltagerafgiften efter tilmeldingsfrist
  • 75% af deltagerafgiften, hvis afmelding sker senere end 1 uge før kursusstart
  • 100% af deltagerafgiften, hvis afmelding sker senere end 1 døgn før kursusstart eller ved manglende fremmøde.

Alle afmeldinger/afbud skal ske skriftligt til:

Ferskvandscentrets Kursusafdeling
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Klik her for at sende en e-mail til os.

Vi passer godt på dine persondata

De persondata, du oplyser til os ved tilmelding, anvender vi til at håndtere din tilmelding til din tid på vores kurser og efteruddannelser. Se vores Persondatapolitik her.

Vi tager forbehold for pris- og trykfejl her på siden og i vores trykte materiale. Vær opmærksom på at vi ofte laver en mindre prisregulering af kurser ved årsskiftet.