Nyt fra
Ferskvands­centret

På din arbejdsplads er I helt sikkert mange forskellige persontyper. Og alle har I forskellige måder at kommunikere på. Måske kan I bruge det mere aktivt?
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR – og tusind tak for den store opbakning i et helt specielt år i Ferskvandscentrets historie!
Digitalisering er øverst på dagsordnen i de danske forsyningsselskaber. Med god grund – for der er virkelig meget at hente, hvis man forstår at få det bedst mulige ud af indsatsen.
Da STFs Døgnkursus 2020 fandt sted den 6. november, var der ikke meget, der var, som det plejer at være, når spildevandsbranchen mødes til det årlige døgn med faglige indlæg og gode netværkspauser.
Danmark har fået en ny vandløbstekniker – nemlig Per Andersen, der er åmand i Vejle Kommune og har over 15 års erfaring fra både kommune og amt.
Vidste du, at vi meget gerne hjælper med at skabe overblik over jeres muligheder for efteruddannelse – fx for et helt år ad gangen? Tag gerne fat i en af os og få en snak om jeres behov og se, om det matcher med noget af vores kursusprogram.
Den danske forsyningssektor har fået to nye spildevandsoperatører. Stort TILLYKKE til Michael Vendelborg fra Tårnby Forsyning og Carsten Helge fra Samn Forsyning!
Her kan du læse om en studerendes oplevelser fra vores træf for personale på genbrugsstationer, der blev afholdt den 8. oktober 2020.
Vi har udviklet en helt ny overbygning på kurset om ekstern støj til jer, der arbejder med industrivirksomheders miljøforhold.