Har du spørgsmål?

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ferskvandscentret Kursus
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

Telefon: 8921 2100
E-mail: kursus@fvc.dk

Du er også meget velkommen til at bruge kontaktformularen.

Vil du gerne i kontakt med en bestemt medarbejder, finder du os herunder.

Medarbejdere

Hanne er kursusmedarbejder ved Ferskvandscentret og har tidligere arbejdet en årrække i Viborg Kommune.
Iben har en baggrund som cand.ling.merc. og er vores projektmedarbejder. Hun løser en række sproglige og administrative opgaver.
Gitte Moestrup er kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun er uddannet ingeniør og kommer senest fra en stilling som miljøsagsbehandler i Favrskov Kommune.
Sussi Kobberø er uddannet miljøingeniør og kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun har en baggrund inden for spildevand og industri i kommunalt regi.
Anne Trabjerg Kamp er kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun er uddannet biolog og kommer senest fra en stilling som natursagsbehandler i Viborg Kommune.
Anne Møller Kristensen er tilknyttet Ferskvandscentret som freelancer og hjælper med kommunikationsaktiviteter, herunder nyhedsbreve.
Charlotte Frambøl er kursuschef ved Ferskvandscenteret og har det overordnede ansvar for det samlede udbud af kurser og den daglige ledelse af kursusafdelingen.
Annette Vesterager er uddannet miljøtekniker og har gennem sin mangeårige ansættelse et solidt indblik i store dele af Ferskvandscentrets kurser.
Suna Rokkjær har været ansat i Ferskvandscentrets kursusafdeling siden 2014, er uddannet biolog og har arbejdet en årrække som gymnasielærer.