Om os

Medarbejdere

Kursusafdelingens medarbejdere

Ferskvandscentrets kursusafdeling består af veluddannede og erfarne kursusudviklere, som kender til kursisternes hverdag, udfordringer og uddannelsesbehov.

Vi arbejder ud fra, at efteruddannelse både skal have en faglig og menneskelig dimension. Det skal være en positiv oplevelse at være i vores hænder, og vores grundige udvælgelse af undervisere sikrer, at kurserne gennemføres i denne ånd.

Undervisningen gør brug af effektive læringsformer, læringsrum og værktøjer.

Du kan læse mere om os herunder.

Anne Møller Kristensen er tilknyttet Ferskvandscentret som freelancer og hjælper med kommunikationsaktiviteter, herunder nyhedsbreve.
Anne Trabjerg Kamp er kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun er uddannet biolog og kommer senest fra en stilling som natursagsbehandler i Viborg Kommune.
Annette Vesterager er uddannet miljøtekniker og har gennem sin mangeårige ansættelse et solidt indblik i store dele af Ferskvandscentrets kurser.
Charlotte Frambøl er kursuschef ved Ferskvandscenteret og har det overordnede ansvar for det samlede udbud af kurser og den daglige ledelse af kursusafdelingen.
Gitte Moestrup er kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun er uddannet ingeniør og kommer senest fra en stilling som miljøsagsbehandler i Favrskov Kommune.
Hanne er kursusmedarbejder ved Ferskvandscentret og har tidligere arbejdet en årrække i Viborg Kommune.
Iben har en baggrund som cand.ling.merc. og er vores projektmedarbejder. Hun løser en række sproglige og administrative opgaver.
Suna Rokkjær har været ansat i Ferskvandscentrets kursusafdeling siden 2014, er uddannet biolog og har arbejdet en årrække som gymnasielærer.
Sussi Kobberø er uddannet miljøingeniør og kursusudvikler ved Ferskvandscentret. Hun har en baggrund inden for spildevand og industri i kommunalt regi.

Mere om Ferskvandscentret Kursus

Kurser

Se hvad Ferskvandscentret Kursus tilbyder.

Kontakt

Find oplysninger og medarbejdere.

Historie

Ferskvandscentrets tilblivelse.

Øvrige ydelser

Værdifulde partnerskaber

Handels-betingelser

Læs mere…

For
undervisere

Gør din undervisning aktiv, inddragende og anvendelig.