Kurser i

Planarbejde

Kommuneplaner, lokalplaner, planstrategi, helhedsplaner… ja, vi kan blive ved. Der er mange planer at jonglere med, og det kan være et stort og vanskeligt arbejde at få dem på plads. Der skal være styr på juraen for både at kende de juridiske begrænsninger samt finde de muligheder, lovgivningen tilbyder.

Vores kurser inden for planarbejde giver et bredt udvalg af muligheder for kompetenceudvikling, der sikrer kvalitet og effektivitet i arbejdet.

Planlovenmiljøvurderinglokalplanerlandzoneadministration, spildevandsplaner og meget mere indgår som temaer i vores kursustilbud i kategorien planarbejde.

Det kan også handle om andet end jura. Fx kurser om forståelse af landskabsanalyse eller vores kursus lokalplankataloget, hvor du kan lære at udnytte planlovens vide rammer for lokalplanlægning, så din næste lokalplan får en større kreativ kvalitet.

Til dig, der:

  • Arbejder i planafdelingen ved en kommune, region eller i staten
  • Arbejder ved en rådgivervirksomhed eller er konsulent
  • Er bygherrerådgiver, arkitekt eller byggeentreprenør

I kursusoversigten vil du finde en række kurser uden dato for næste afholdelse. Her har du mulighed for at tilkendegive din interesse, så du får direkte besked, når en ny dato for afholdelse er klar.

Kurser