Kilden til et bedre miljø

om os

Mere end 30 år med efteruddannelse

Siden 1987 har vi tilbudt efteruddannelse på vand-, miljø- og naturområdet. Tilgangen har altid været helhedsorienteret, og derfor har vi i dag et bredt kursusprogram med 100-120 årlige kurser og deraf cirka 2.000 kursister, der hver bliver klogere på deres faglige område. Undervisningen foretages af landets bedste specialister inden for det givne felt, som samtidig mestrer formidlingens kunst.

Vores kursister vælger os for vores praksisnære tilgang, og vi sætter en ære i at koble teori og virkelighed. Fx gennem ekskursioner, cases og gruppeopgaver.

Vi tilbyder kurser inden for disse områder:

Unikke omgivelser

De fleste af vores kurser bliver afholdt på det unikke kursus- og konferencecenter Vejlsøhus og det nærved liggende Gl. Skovridergaard. Beliggenheden er helt fantastisk – omkranset af skove, søer og Gudenåen. Det er også her, du som kursist oftest overnatter ved flerdagskurser.

AQUA Akvarium & Dyrepark ligger lige ved siden af, og alle vores kursusdeltagere har gratis adgang til at besøge parken under kurserne. Vi anvender desuden parken som alternativt læringsrum til gruppedrøftelser og pauser, når det passer ind i programmet.

Landsdækkende

Vi holder flere af vores kurser og træf andre steder i landet, og vi kommer desuden også ud til arbejdspladser, der kan samle et hold af kursister internt. Læs mere om vores bestillingskurser her.

Mission og vision

Mission

Vi sikrer et ansvarligt og bæredygtigt samspil mellem mennesker, natur og miljø gennem efteruddannelse og oplysning.

Vision

Vi er Danmarks foretrukne og bedste læringssted om natur og miljø. Vi lægger vægt på den personlige relation og tilbyder:

  • Høj faglighed og saglighed, tilpasset deltagernes behov
  • Kompleks viden omsat til helhedsorienteret praksis
  • Inspirerende læringsmiljø i tæt samarbejde med eksperter fra det virkelige liv
  • Erfaringsudveksling og netværk
  • Smukke, anderledes og inspirerende rammer

Mere om Ferskvandscentret Kursus

Kurser

Se hvad Ferskvandscentret Kursus tilbyder.

Kontakt

Find oplysninger og medarbejdere.

Historie

Ferskvandscentrets tilblivelse.

Øvrige ydelser

Værdifulde partnerskaber

Handels-betingelser

Læs mere…

For
undervisere

Gør din undervisning aktiv, inddragende og anvendelig.