Dit eget kursus

Kurser tilpasset dit behov

Bestillings­kurser

Du kan bestille kurser hos os, der tilpasses direkte til de behov, I står med

Vi kan enten udvikle et kursus baseret på en tilpasning af vores eksisterende åbne kurser – eller vi kan lave et fuldstændigt skræddersyet kursus til jer.

Vi tilrettelægger gerne et fagligt indhold helt efter jeres ønsker og behov. Vi sikrer som altid, at underviserne er landets bedste specialister inden for det faglige område. Bestillingskurser kan afholdes hos eller nær jer selv, de kan afholdes på Ferskvandscentret,  eller de kan afholdes online.

Anbefaling
Herunder kan du læse en anbefaling fra Bolig- og Planstyrelsen i forbindelse med tre skræddersyede webinarer, vi afholdt i januar og februar 2021 om plantilsyn:

– Webinarerne var skræddersyet plantilsynsteamet med fokus på at øge teamets kompetencer vedrørende produktionsvirksomheder. Der var på webinarerne fokus på overlappet imellem planloven og miljøbeskyttelsesloven samt at sikre en forståelse af relevante vejledninger, grænseværdier, beregningsmetoder, mulighederne for at opsætte afværgeforanstaltninger i relation til støj-, samt luft, støv og anden luftforurening med en særlig fokusering på de problematikker, der kan opstå ved planlægning af miljøfølsom anvendelse omkring produktionsvirksomheder.

De tre halvdagskurser blev afholdt online og kunne nemt indpasses i en ellers travl hverdag. Oplægsholderne var meget kompetente, og kursusmaterialet var målrettet de arbejdsopgaver, styrelsen varetager.

Et skræddersyet webinar fra ferskvandscentret kan varmt anbefales.

Mark Alexander Deloughery, fuldmægtig, Team bypolitik og plandialog ved Bolig- og Planstyrelsen

Sociale aktiviteter
Ved fysiske kurser på Ferskvandscentret kan vi kombinere faglig fordybelse med aktive oplevelser, så medarbejdergruppen både kan få et kompetenceløft og et socialt løft samtidigt.

Et samarbejde mellem Ferskvandscentrets kursusafdeling og Vejsøhus Sport & Outdoor sikrer, at vi kan tilbyde en bred vifte af sociale aktiviteter. Det kan fx være: mountainbike, stand up paddling, kajakpolo, yoga, flydende sauna, trailløb, geocaching, kano, kajaksejlads og meget mere.

Vi  bidrager rigtig gerne med sparring og support, så løsningen matcher jeres faktiske behov, og jeres værdi af kurset optimeres.

Kontakt os, hvis du ønsker en drøftelse og et tilbud på et bestillingskursus

Eksempler på bestillingskurser

Du får oparbejdet dine færdigheder i brug af apparatur og metoder, så du får en så repræsentativ prøveudtagning og måling af spildevandet som muligt.

Mere om Ferskvandscentret Kursus

Kurser

Se hvad Ferskvandscentret Kursus tilbyder.

Kontakt

Find oplysninger og medarbejdere.

Historie

Ferskvandscentrets tilblivelse.

Øvrige ydelser

Værdifulde partnerskaber

Handels-betingelser

Læs mere…

For
undervisere

Gør din undervisning aktiv, inddragende og anvendelig.