Biogas

Myndighedsbehandling fra A til Å
Der er gang i etablering af såvel fællesanlæg som gårdanlæg i hele Danmark – og lige nu er der run på, da de sidste anlæg skal i gang for at kunne nå at få energitilskud under det gamle energiforlig.

Der er derudover kommet gang i den generelle interesse for biogasanlæg – også uden energitilskud. Det betyder, at det er essentielt at såvel planlægning som miljøgodkendelse er opgaver, som kommunerne er klar på at løse.

På dette kursus får du den grundlæggende viden, der er nødvendig for at kunne give en miljøgodkendelse til etablering af et biogasanlæg.

Vi starter med planlægningsprocessen og slutter med miljøgodkendelser, tilsyn og revurdering. Du får juraen på plads, hører andres erfaringer og får nogle værktøjer, du kan bruge til sagsbehandlingen, og du får muligheden for at medbringe en case til fælles drøftelse.

Kurset er relevant for sagsbehandlere både med og uden erfaring, og kurset indeholder seneste nyt, så det er også relevant for kursister, der før har deltaget i kursus om biogas.

Målgruppen

Kommunale medarbejdere, der skal behandle ansøgninger om etablering af biogasanlæg. Landbrugskonsulenter, rådgivere og andre der ønsker viden om de administrative processer omkring etablering af biogasanlæg, vil også have udbytte af kurset.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Biogas