Basisviden om afløbssystemer

Kurset giver dig et godt kendskab til det grundlæggende indenfor afløbsteknik og du får etableret en viden, så du kan begå dig indenfor afløbsområdet. Du lærer om afløbssystemets opbygning og funktion, herunder en forståelse for det samlede system af ledningsanlæg, bassiner, overløbsbygværker mv. Du lærer om vedligeholdelse og fornyelse og bliver fortrolig med de mange begreber indenfor området.

Du får en introduktion til det administrative som fx. spildevands- og renoveringsplaner og får en forståelse for afløbssystemets rolle i klimaproblematikkerne og klimatilpasningsløsningerne.

Målgruppen

Kurset er for dig, der har brug for basisviden om afløbssystemer. Det er fx. dig, der er nyuddannet med speciale indenfor noget andet end afløbsteknik, fx. biolog. Eller dig, der en tid har haft andre roller og har brug for at genopfriske og opdatere din viden. Du kan også arbejde med ledelse af klimatilpasningsprojekter eller er i dialog med kunder, og ønsker dig en bredere forståelse af det, du skal formidle videre.

Du arbejder formentlig nu i en kommune med spildevandsplanlægning eller i en plan- og projektafdeling i et forsyningsselskab eller hos en rådgiver.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Basisviden om afløbssystemer