Bynatur anlæggelse og drift

På dette kursus tager vi udgangspunkt i din egen case og hjælper dig igennem både anlægges og drift af din bynatur. Det kunne være på et forsyningsanlg, eller en genbrugsstation, eller på de kommunale arealer. men det kunne også være ude på din virksomhed. Vi kommer ind på både samarbejder og kommunikation, og så få du helt konkret viden om hvordan du skal anlægge, hvilke arter du skal vælge og ikke mindst hvordan området skal driftes.

Målgruppen

Kurset er for alle der arbejder med drift af arealer. Det er for projekledere der arbejder med bynatur, og er godt egnet som et kursus man kan tage afsted på sammen så både driftsfolk og projekledere får en fælles forståelse af hvad der give den bedste effekt for biodiversiteten.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Kursussted: Ferskvandscentret

07-04-2022

Kursusprogram
7. april 2022
08:00 Under udarbejelse
16:30 Tak for i dag
Undervisere

Kursusledelse

Undervisere

3.890,- Kr. ekskl. moms.
Tilmeld senest: 04-03-2022
Pris: 3.890,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.

Udfyld venligst personoplysninger omhyggeligt. Vi bruger oplysningerne til fakturering.

Hvis du har særlige ønsker til forplejning, fx af hensyn til allergier, kan du nævne det i feltet til yderligere oplysninger. Du bedes dog undlade at skrive følsomme personoplysninger om helbred og lignende.

OBS: Hvis et jobcenter betaler for din deltagelse, så markerer du blot i formularen, at der skal benyttes en anden fakturaadresse.

Tilmeld til: Bynatur anlæggelse og drift (18520)

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Bynatur anlæggelse og drift