Grafisk Facilitering – online: med fokus på klimatilpasning og natur.

Tilgængeligt som bestillingskursus.
Vil du være en stærk visuel formidler, facilitator og idegenerator? Ønsker du at blive bedre til at involvere deltagerne på dine møder og workshops?
Så kom på onlinekursus i Grafisk Facilitering med fokus på klimatilpasning og natur, hvor du lærer at tegne fængende præsentationer og forberede processer, der involverer.

Vi starter med en opvarmning i brugen af tuschen, hvor alle kan være med. Vi vil tegne en masse relevante ikoner og symboler og sætte dem sammen i processer.

Vi taler løbende om hvad du med fordel kan tegne hvornår, og hvordan du kan bruge dine kendte visuelle redskaber i kombination med Grafisk Facilitering, fx. PowerPoint og post its.

Vi anbefaler at du har en god tusch til formålet og gerne med kilespids – f.eks. Neuland No. One Outliner: kilespids sort, som hjælper dig med at få en professionel streg fra start.

En af vores tidligere kursister har sagt følgende om kurset: Jeg synes at det var et rigtig godt kursus, hvor det at Grafisk Facilitere blev bragt ned på jorden og gjort tilgængeligt. Det var en god proces, og jeg kan bruge det jeg lærte helt konkret i mit arbejde.

Kurset er tilgængeligt, som bestillingskursus. For mere information kontakt Anne Trabjerg Kamp på atk @fvc.dk og 20904668.

Målgruppen

Kurset er relevant for dig, der arbejder med klimatilpasnings- og naturprojekter i det det daglige, fx. i en kommune eller region, i en forsyning eller som konsulent.
Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Grafisk Facilitering - online: med fokus på klimatilpasning og natur.