Klar til IPMA

På kurset arbejder vi direkte med de krav og elementer, der er indeholdt i en IPMA certificering.

Kurset afvikles med en høj grad af deltagerinvolvering, øvelser og cases samt drøftelser på tværs mellem deltagerne i grupper og i plenum.

I forbindelse med kurset får du gennem en mini-survey, indblik i hvor din kompetenceprofil er stærk i forhold til certificering og hvor du med fordel kan styrke den. Det betyder, at vi kan målrette undervisningen på kurset og du kan fokusere på dit certificeringsarbejde efterfølgende.

Målgruppen

Du har deltaget i "Bliv projektleder i forsyningsbranchen" – eller en tilsvarende projektlederuddannelse – og på Next Step Projektledelse og du ved nu, at du ønsker certifikat på dine kompetencer med en IPMA certificering på enten D eller C niveau.

Du er ansat i en forsyning eller i en virksomhed eller organisation, der arbejder tæt sammen med forsyningerne om at læse branchens projekter. Det kan være som entreprenør, rådgiver eller kommune.

Det er en forudsætning at du har deltaget i Bliv Projektleder i forsyningsbranchen og i Next Step Projekttledelse, så vi ved, at du har modtaget undervisning i de kompetencer en IPMA certificering kræver.

Ved deltagelse på kurset bliver du klædt grundigt på i forhold til at tage en IPMA-certificering, men kurset i sig selv er naturligvis ingen garanti for at du består certificeringen, men den fører dig grundigt ind i alle elementer omkring certificeringen.


Du tilmelder dig selv en certificering efterfølgende hos IPMA.dk – certificeringen er således ikke en del af kursusprisen.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Klar til IPMA