Next step projektledelse

Overbygningsmodul på projektlederuddannelse
Kurset er et overbygningsmodul på 3 dage til projektlederuddannelsen "bliv projektleder i forsyningsbranchen" eller anden tilsvarende uddannelse.
På kurset her arbejder vi videre med en projektleders udfordringer i en brancherelevant kontekst.

Efter kurset har du fået en solid forståelse for nødvendigheden af et sikkert kontraktgrundlag, indkøb og forhandling og hvordan du sikrer det. Du er gennem øget bevidsthed om dit eget lederskab blevet i stand til at optimere samarbejde, sikre god organisering fx. i partnerskaber med leverandører, rådgivere, entreprenører mfl. så tillid og gode relationer bliver bærende i dine projekter. Du har forstået hovedtræk i den økonomiske regulering som rammesætter businesscasen for dine projekter.

PROGRAM PÅ VEJ
Kurset blev afholdt i foråret 2024 som et 2-dages kursus – men på baggrund af et stort ønske fra deltagerne, er denne udgave udviddet til et 3-dages kusus.

Vi er i gang med at tilrette programmet til den ekstra dag, og det kommer her på siden, så snart det er klar.

Hvis du melder dig til, inden programmet er her på hjemmesiden, så vil du modtage en mail med det endelige program, når det er klar – hvorefter du har mulighed for melde dig fra igen til kurset, hvis indholdet ikke lever op til dine forventninger.

Målgruppen

Du er ansat i en forsyning eller i en virksomhed eller organisation, der arbejder tæt sammen med forsyningerne om at løse branchens problemer. Det kan fx være som entreprenør, rådgiver eller i en kommune.

Du har deltaget i "Bliv Projektleder i Forsyningsbranchen" eller anden tilsvarende uddannelse eller sidemandsoplæring. Det er således en forudsætning at du har de grundlæggende værktøjer og projektforståelse på plads.

Du ved fx. hvad et projekt er, du kan identificere mål, arbejde med interessenter og risici, og du kan designe en projektproces og eksekvere på baggrund af den. Du har ligeledes de grundlæggende ledelsesteorier på plads.

Så er du klar til næste skridt.

Du motiveres af både ledelse og styring – og vil gerne gøre dig i stand til at håndtere de større og mere komplekse projekter og måske endda bringe dig et skridt tættere på en IPMA certificering.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Kursussted: Ferskvandscentret

19-11-2024 til 21-11-2024

Undervisere

Kursusledelse

• Stifter og konsulent Christina Foldager, Adaptare.dk • Kursusudvikler Sussi Kobberø, Ferskvandscentret

Undervisere

• Stifter og konsulent Christina Foldager, Adaptare.dk • Stifter og konsulent Bo Rusbjerg, Sustineri ApS

12.355,- Kr. ekskl. moms.
Tilmeld senest: 18-10-2024
Pris: 12.355,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.

Udfyld venligst personoplysninger omhyggeligt. Vi bruger oplysningerne til fakturering.

Hvis du har særlige ønsker til forplejning, fx af hensyn til allergier, kan du nævne det i feltet til yderligere oplysninger. Du bedes dog undlade at skrive følsomme personoplysninger om helbred og lignende.

EAN: Hvis du er ansat i en kommune eller anden offentlig virksomhed så skal du oplyse EAN nr og sikre korrekt økonomi-reference hos jer, så faktura ikke afvises af jeres system.

OBS: Hvis et jobcenter betaler for din deltagelse, så markerer du blot i formularen, at der skal benyttes en anden fakturaadresse.

Ved tilmelding giver du accept af at vi deler oplysninger om navn, titel, firma, telefon og mailadresse med øvrige kursister tilmeldt samme kursus. Det gør vi bl.a. for at muliggøre samkørsel.

Tilmeld til: Next step projektledelse (19075)

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Next step projektledelse