Praktisk pleje af vandhuller og lignende

Pleje og vedligeholdelse af gadekær, småsøer, regnvandsbassiner med mere
Her lærer du praktiske metoder i felten til pleje og vedligeholdelse af vandhuller, gadekær, regnvandsbassiner og andre små vandområder.

Vandhullerne vokser helt naturligt til med planter af forskellig art, og vil man bevare vandhullet – eller regnvandsbassinets funktion – så skal der pleje og vedligehold til.

Vi klæder dig på med biologi omkring vandhullerne, inden vi bruger det meste af dagen i felten med forskellige metoder til at fjerne planter. Medbring waders og din egen le!

Målgruppen

Åmænd og andre, der står for den praktiske vedligeholdelse og pleje af vandhuller, gadekær, regnvandsbassiner og andre små vandområder.

Det er en god idé at have det grundlæggende kendskab til vandplanter og skæring af dem fra fx åmands– og vandløbsteknikerkurser

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Kursussted: Ferskvandscentret

28-09-2021

Undervisere

Kursusledelse

• Ingeniør Thomas Aabling, Thomas Aabling Vandmiljø • Kursusudvikler Suna Rokkjær, Ferskvandscentret

Undervisere

• Ingeniør Thomas Aabling, Thomas Aabling Vandmiljø • Skov- og landskabsingeniør Martin Andersen, HedeDanmark a/s • Markedschef Palle Horn, HedeDanmark

3.890,- Kr. ekskl. moms.
Tilmeld senest: 27-08-2021
Pris: 3.890,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.

Udfyld venligst personoplysninger omhyggeligt. Vi bruger oplysningerne til fakturering.

Hvis du har særlige ønsker til forplejning, fx af hensyn til allergier, kan du nævne det i feltet til yderligere oplysninger. Du bedes dog undlade at skrive følsomme personoplysninger om helbred og lignende.

OBS: Hvis et jobcenter betaler for din deltagelse, så markerer du blot i formularen, at der skal benyttes en anden fakturaadresse.

Tilmeld til: Praktisk pleje af vandhuller og lignende (18320)

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Praktisk pleje af vandhuller og lignende