Typepsykologi og teams

På dette kursus lærer I, hvordan I kan styrke og effektivisere jeres samarbejde på tværs af arbejdsopgaver og funktioner i teamet. Det sker ved, at I får en øget forståelse af det enkelte teammedlems præferencer, personlige styrker, skjulte potentialer og udviklingsfelter.

Vi tager afsæt i JTI-værktøjet og præferencebegrebet, og I vil komme i dybden med teamkompas, styrker og faldgruber samt læring om gruppedynamik.

Lars Ernst, Teamleder Region Midtjylland udtaler om kurset: "Det var en lærerig og velstruktureret kursusdag, hvor vi fik et godt indblik i os selv, men også i hinanden i teamet. Vi fik nogle gode værktøjer med hjem som vi kan arbejde videre med"

Vi tilpasser kurset til jeres helt konkrete behov. Kontakt os for nærmere information.

Målgruppen

Teams inden for alle fagområder, der vil have værktøjskassen udvidet. Vi henvender os særligt til teams, der arbejder indenfor natur, vand og miljøområdet, fx. forsyningsselskaber, kommuner, statslige styrelser, regioner, rådgiver og virksomheder i miljøsektoren, så vi kan gøre brug af vores indsigt i målgruppens arbejdshverdag, udfordringer og muligheder.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Typepsykologi og teams