Udbud og kontrol af vandløbsvedligeholdelsen

Vandløbsteknikerkursus (1 VTp)
Vil du sikre god sammenhæng mellem dit vandløbsregulativ, udbudsmateriale og vandløbsvedligeholdelse? Og vil du have et godt og tæt samarbejde med din vandløbsentreprenør? Så er kurset her for dig.

Dette kursus giver dig værktøjerne til at lave det gode udbudsmateriale, med fokus på både at få vandløbsvedligeholdelsen til at opfylde kravene i vandløbsregulativet, og få et samarbejde mellem myndighed og entreprenør til at køre på skinner.

Du får et overblik over reglerne på udbudsområdet, og den erfarne vandløbsmedarbejders bud på et godt udbudsmateriale, der kan modvirke klagesager og dårlig vedligeholdelse, og give grundlag for et gunstigt samarbejde mellem kontor og drift.

Så hvad enten du er ny vandløbsmedarbejder, der vil lære at lave udbudsmateriale, har mange års erfaring men gerne vil have ny inspiration, eller er vandløbsentreprenør og vil have indblik i baggrunden for kravene der bliver stillet, så er kurset for dig.

Dette kursus afholdes typisk en gang årligt.

Målgruppen

Kommunale vandløbsmedarbejdere og -praktikere, der arbejder med udbud af vandløbsvedligeholdelse og den praktiske drift af vandløbene.

Tag din vandløbsentreprenør/myndighed under armen, og få et fælles grundlag at arbejde videre fra.

Kursus­start

Se datoer og tilmeld dig.

Problemer med tilmelding?
Ring til os på 8921 2100

Kursusstart

Få besked når der kommer nye afholdelsesdatoer på dette kursus.

Få besked, når kurset afholdes: Udbud og kontrol af vandløbsvedligeholdelsen