BREF, BAT, Padlet og Mentimeter

24. februar 2021

Ja man møder mange nye ord og forkortelser når man kommer på online-kursus i Miljøgodkendelser til industri her på Ferskvandscentret.

Ordene dækker over læring på flere planer, både på den digitale læringsplatform, og på det høje faglige niveau.

Når vi holder onlinekurser, lægger vi os i selen for at gøre dem lige så spændende og involverende som hvis vi mødte jer fysisk på Ferskvandscentret. Vi har alle taget digitale syvmileskridt her under Corona-nedlukningen, og derfor bruger vi løsninger som Padlet og Mentimeter for at give jer den bedst mulige oplevelse af at deltage i vores onlinekurser.  Har vi ikke et fysisk whiteboard, så må vi bruge et digitalt. Kan vi ikke udlevere vores fysiske evalueringsskemaer, så må vi lave dem digitalt. Kan vi ikke sende jer ud i fysiske grupperum, laver vi digitale grupperum. Vi elsker at have jer her hos os på Vejlsøhus, og vi glæder os til at vi må invitere jer ind til os igen, men indtil vi igen kan genåbne, så gør vi vores ypperste for at lave fantastiske online- kurser.

Et kursus kan være en kilde til mange oplevelser. For kursusudvikleren på dette kursus blev det, indsigten i hvor meget forskelligt fagligt materiale man skal sætte sig ind i for at kunne lave en miljøgodkendelse inden for industri, der spænder over vidt forskellige produktionsområder. Hvordan finder man Best Available Technique (BAT)? Hvordan bruger man BREF-dokumenterne? Skal man virkeligt vide noget om alt fra plastikproduktion til autoophuk?

Så to dage på online-kursus, med højt kvalificerede undervisere, og kursister gav mange nye ord og termer, og meget ny viden.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

JAGG er et hjælpeværktøj til at lave risikovurderinger af forurenede grunde og drives af Miljøstyrelsen? Men hvad er så GrundRisk? Og hvorfor skal du kende forskel? Det bliver du klogere på her.
Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!