Anne Møller Kristensen

Anne Møller Kristensen er tilknyttet Ferskvandscentret som freelancer og hjælper med forskellige  kommunikationsaktiviteter, herunder nyhedsbreve.

Anne er ikke formelt ansat hos Ferskvandscentret, men er tilknyttet gennem en freelance-aftale. Hun fører blandt andet pennen i vores nyhedsbreve, og derfor har vi fået lov til at præsentere hende her.

Hun har en kandidatgrad i corporate communication og beskriver sig selv som en lidt af en kommunikationsnørd. Hun har i mange år kommunikeret til Ferskvandscentrets målgrupper, blandt andet som skribent og redaktør ved Spildevandsteknisk Forenings medlemsblad.

Hjemmeside
Har du input til vores hjemmeside, fx en fagligt relevant artikel eller blogindlæg, du tænker, vores målgrupper vil finde interessant, er du velkommen til at kontakte Anne.

Nyhedsbrev
Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev og dermed blandt de første, der modtager relevant nyt fra os, kan du gøre det lige her.

Sociale medier
Du er også meget velkommen til at følge os på sociale medier. Find os på LinkedIn og Facebook og få mere vand og miljø i dit feed.

Anne Møller Kristensen

Anne Møller Kristensen
Kommunikation og marketing