Gitte de Paoli

Gitte de Paoli er Ferskvandscentrets tilknyttede erhvervspsykolog og udfører bl.a. profilanalyser ved rekruttering af ledere til Ferskvandscentret.

Gitte har siden 1998 drevet virksomheden de Paoli & Partners og har mere end 20 års erfaring med ledelsesudvikling i forsyningsselskaber og offentlige institutioner. 

Forsyningernes og kommunernes hverdag og udfordringer er kendt for Gitte fra hendes øvrige virke. Gitte underviser på Ferskvandscentrets kurser om typepsykologi og personprofiler bl.a. med fokus på forståelse for forskellige profilers kommunikationsstile mv.  

Gitte de Paoli

Gitte de Paoli

Erhvervspsykolog, Paoli & Partners

LinkedIn-profil

Mød Gitte her

 • Forståelse fremmer samtalen

  Kursussted: Ferskvandscentret

  24-10-2023

  De danske kommuner har fokus på god dialog, samarbejde og involvering. Det er klogt, det er værdiskabende, det er sympatisk, - men uha, det kan være svært.

  Ikke mindst, hvis man som relativ ny sagsbehandler skal i dialog med en borger eller virksomhed, der er helt uenig i kommunens planer og afgørelser.

  Du får på kurset indsigt i egen adfærd og kommunikationsstil gennem introduktion til typepsykologi og profilværktøjet "Jungiansk Typeindeks".

  Kurset giver dig øget forståelse for samspillet mellem mennesker og konkrete værktøjer til at kommunikere klart og tydeligt med. Det giver dig en bevidsthed om dine egne præferencer og dermed større mulighed for aktivt at vælge at gøre noget andet - når det du plejer at gøre, ikke synes at virke.
  Kursusprogram
  Undervisere

  Kursusledelse

  • Gitte de Paoli, de Paoli & Partners A/S • Kursusansvarlig Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

  Undervisere

  • Gitte de Paoli, de Paoli & Partners A/S • Kursusansvarlig Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

  Pris 4.145,- Kr. ekskl. moms.
  Pris: 4.145,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.