Lisbeth Errboe Svendsen

Undervisning med en praktisk tilgangsvinkel

Med baggrund i en arkitektuddannelse og specialisering som byplanlægger har Lisbeth mere end 25 års erfaring med byudvikling, offentlig planlægning, analyse og udviklingsprojekter på kommunalt, regionalt og statsligt niveau.

Lisbeth har igennem mere end 20 år fagligt specialiseret sig i snitfladen mellem plan- og miljølov, og har i de seneste år været involveret i lovudviklingen. Lisbeth er således fagligt og juridisk specialiseret og opdateret på lovområdet.

Lisbeths arbejdsliv har udspillet sig dels i kommunale ansættelser med myndighedsansvar og dels i rådgiverbranchen. Lisbeth kender derfor behov og spilleregler ”på begge sider af bordet” og har års erfaring i at oversætte og balancere forskellige ønsker og behov. Når tingene skal lykkes, skal der findes gode helhedsorienterede løsninger på tværs af mange forskelligartede hensyn.

Lisbeth underviser gerne om planloven og miljøvurderingsområdet, og helst med en praktisk tilgangsvinkel – altså: Hvad skal det bruges til, hvad kan man, og hvad kan man ikke?

 

Lisbeth Errboe Svendsen

Arkitekt MAA, cand.arch.
Forretningsdirektør miljø ved Niras A/S

LinkedIn-profil

Mød Lisbeth her