Job i Ferskvandscentrets Kursusafdeling i Silkeborg?

18. september 2023

Studiejob eller tidsbegrænset ansættelse? Unik mulighed for at blive del af os!

Vi har brug for assistance de kommende måneder og leder efter DIG, der har lyst og faglig kompetence til at hjælpe os med planlægning og gennemførelse af kurser inden for vandmiljøområdet.

Måske er du:

  • Biologi-studerende, der drømmer om et studierelevant fritidsjob
  • Uddannet biolog, der har mod på en tidsbegrænset ansættelse / et springbræt videre i arbejdslivet
  • Åmand, vandløbstekniker eller lign. på efterløn eller pension, med lyst til en deltidstilknytning til en skøn arbejdsplads
  • En helt anden profil, end vi her har beskrevet, men hvor du tænker, vi burde da have efterspurgt netop DIG

Ferskvandscentret KURSUS udbyder Danmarks mest omfattende efteruddannelsesprogram på vand-, miljø og naturområdet. Vi er en del af en helt unik organisation, som gør en positiv forskel for vand, natur og miljø. Dine opgaver vil primært blive inden for fagområderne VANDMILJØ og VANDLØB FOR PRAKTIKERE.

Ugentligt antal timer afhænger lidt af din profil. Skriv gerne om dine egne præferencer i din ansøgning.

Hvordan søger du?

Send din ansøgning og CV til job@fvc.dk så hurtigt som muligt og gerne senest den 1. oktober. Hvis du har spørgsmål, så ring til kursuschef Charlotte Frambøl på 20904637.

Fakta om kurser på Ferskvandcentret

Du kan læse om kollegerne i afdelingen her og om vores samlede uddannelses- og kursusprogram her.

Vi arbejder under mantraet “Det må godt være sjovt at blive dygtigt” og holder af læring, der er så tæt på praksis, at det kan mærkes.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?