HURRA for kurser med fysisk fremmøde, men husk gyldigt corona-pas.

8. maj 2021

Vi har glædet os længe. I uge 19 byder vi igen kursister velkommen til kursus med fysisk fremmøde på Ferskvandscentret. Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Kursister skal medbringe et gyldigt coronapas med jer. Læs nærmere coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg: Sydbyhallerne, Jernbanevej 64-66, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis jeres kursus varer så længe at jeres coronapas udløber mens I er på kursus.

Der vil være krav om mundbind når I færdes rundt på hotellet,  men ikke når I sidder i undervisningslokalet. Medbring gerne selv mundbind.

Alt bliver trygt og fint – og vi glæder os rigtig meget!

Husk gyldigt coronapas

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?
Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!