HURRA for kurser med fysisk fremmøde, men husk gyldigt corona-pas.

8. maj 2021

Vi har glædet os længe. I uge 19 byder vi igen kursister velkommen til kursus med fysisk fremmøde på Ferskvandscentret. Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Kursister skal medbringe et gyldigt coronapas med jer. Læs nærmere coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg: Sydbyhallerne, Jernbanevej 64-66, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis jeres kursus varer så længe at jeres coronapas udløber mens I er på kursus.

Der vil være krav om mundbind når I færdes rundt på hotellet,  men ikke når I sidder i undervisningslokalet. Medbring gerne selv mundbind.

Alt bliver trygt og fint – og vi glæder os rigtig meget!

Husk gyldigt coronapas

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!