HURRA for kurser med fysisk fremmøde, men husk gyldigt corona-pas.

8. maj 2021

Vi har glædet os længe. I uge 19 byder vi igen kursister velkommen til kursus med fysisk fremmøde på Ferskvandscentret. Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Kursister skal medbringe et gyldigt coronapas med jer. Læs nærmere coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg: Sydbyhallerne, Jernbanevej 64-66, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis jeres kursus varer så længe at jeres coronapas udløber mens I er på kursus.

Der vil være krav om mundbind når I færdes rundt på hotellet,  men ikke når I sidder i undervisningslokalet. Medbring gerne selv mundbind.

Alt bliver trygt og fint – og vi glæder os rigtig meget!

Husk gyldigt coronapas

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

For BIOFOS er kompetenceudvikling et fokuspunkt for at kunne følge med i de bedste driftsteknologier. Senest har medarbejderne været på et bestillingskursus i rådnetanke. Det kan du læse mere om her.