HURRA for kurser med fysisk fremmøde, men husk gyldigt corona-pas.

8. maj 2021

Vi har glædet os længe. I uge 19 byder vi igen kursister velkommen til kursus med fysisk fremmøde på Ferskvandscentret. Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Kursister skal medbringe et gyldigt coronapas med jer. Læs nærmere coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg: Sydbyhallerne, Jernbanevej 64-66, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis jeres kursus varer så længe at jeres coronapas udløber mens I er på kursus.

Der vil være krav om mundbind når I færdes rundt på hotellet,  men ikke når I sidder i undervisningslokalet. Medbring gerne selv mundbind.

Alt bliver trygt og fint – og vi glæder os rigtig meget!

Husk gyldigt coronapas

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.