Igen krav om gyldigt coronapas

10. november 2021

Vi holder jo af at servere dejlig mad for vores kursister og derfor gælder krav om gyldigt coronapas igen pr. 12. november 2021.

Kursister og undervisere skal medbringe et gyldigt coronapas.  https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas 

Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg, Bindslev Plads, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis dit kursus varer så længe at dit coronapas udløber, mens du er på kursus.

Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.