Igen krav om gyldigt coronapas

10. november 2021

Vi holder jo af at servere dejlig mad for vores kursister og derfor gælder krav om gyldigt coronapas igen pr. 12. november 2021.

Kursister og undervisere skal medbringe et gyldigt coronapas.  https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas 

Vi kan evt. henvise til kviktestmuligheden i Silkeborg, Bindslev Plads, 8600 Silkeborg.  Kviktestmuligheden i Silkeborg er også relevant, hvis dit kursus varer så længe at dit coronapas udløber, mens du er på kursus.

Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt. Du kan læse hotellets corona-politik på https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/covid-19

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?