#4 Leg, lær og vind i december!

21. december 2021

Deltag i vores fire hyggelige kursusquizzer inden jul og vær med i konkurrencen om 2 x biografture for to personer. Jo flere quizzer, du deltager i, jo større bliver dine vinderchancer.

DET ER næsten helt ærgerligt, at vi nu er kommet til den fjerde og sidste quiz i denne omgang. Quizzen handler om uddannelsen til Miljøsagsbehandler…og også lidt om rensdyr og grise.

I den tredje quiz handler det om Vandløbsteknikeruddannelsen, hvor du ved hjælp af fem hurtige spørgsmål får indblik i, hvad der skal til for at blive den kommunale vandløbsmedarbejders vigtige højre hånd ude i marken…

Nu er det blevet tid til anden quiz i rækken! Den dykker lidt ned i hhv projektlederuddannelsen og Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og du starter den lige her:

Første quiz handler om vores spildevands- og afløbsoperatøruddannelser, og dine chancer for at svare rigtigt bliver større, hvis du kigger forbi her

Flot pyntet receptionsområde på Vejlsøhus 

Konkurrencevilkår:

  • Vinderne af de to præmier bliver udtrukket inden jul på baggrund af rigtige svar og vil få direkte besked. Vi offentliggør også navnene på vores hjemmeside og LinkedIn-profil.
  • Det er gratis at deltage, og dine kontaktoplysninger vil blive slettet efterfølgende.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!