Alle taler om digitalisering

2. december 2020

Digitalisering er øverst på dagsordnen i de danske forsyningsselskaber. Med god grund – for der er virkelig meget at hente, hvis man forstår at få det bedst mulige ud af indsatsen.

Til at hjælpe processen på vej, har vi allieret os med Søren Holm Poulsen fra ROXOE Consulting og skabt en webinarrække på i alt fem valgfrie moduler i starten af 2021. Her zoomer vi ind på digitale anskaffelser og IT-strategi og meget, meget mere.

Digitalisering
Digitalisering på Ferskvandscentret

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.