ANBEFALING: Konferencen BYENS GULV 2022

14. marts 2022

Ferskvandscentrets Kursusafdeling anbefaler, at du i år besøger konferencen BYENS GULV 2022.  

Kan vi tænke klima, miljø og biodiversitet, når vi ser på vores indretning af byernes belægning og inventar? Det kan du får svar på, hvis du tager med på konferencen BYENS GULV 2022 afholdt af Dansk Byplan Laboratorium.  

Konferencen dykker ned i alt fra permeable belægninger, minimering af CO2-udledning fra beton til cirkulær økonomi og de regenerative byer.   

Du kan også høre Mads Lenschau fra Vejdirektoratet fortælle om, hvordan de arbejder med reducering af CO2 via InfraLCA-modellen i vejprojekter – og så er noget så spektakulært som “Byens Gulv under vand” på programmet med oplæg af Carlo Sass Sørensen fra Kystdirektoratet.  

Læs mere og tilmeld dig her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.