ANBEFALING: Konferencen BYENS GULV 2022

14. marts 2022

Ferskvandscentrets Kursusafdeling anbefaler, at du i år besøger konferencen BYENS GULV 2022.  

Kan vi tænke klima, miljø og biodiversitet, når vi ser på vores indretning af byernes belægning og inventar? Det kan du får svar på, hvis du tager med på konferencen BYENS GULV 2022 afholdt af Dansk Byplan Laboratorium.  

Konferencen dykker ned i alt fra permeable belægninger, minimering af CO2-udledning fra beton til cirkulær økonomi og de regenerative byer.   

Du kan også høre Mads Lenschau fra Vejdirektoratet fortælle om, hvordan de arbejder med reducering af CO2 via InfraLCA-modellen i vejprojekter – og så er noget så spektakulært som “Byens Gulv under vand” på programmet med oplæg af Carlo Sass Sørensen fra Kystdirektoratet.  

Læs mere og tilmeld dig her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Regeringen præsenterede i sidste uge sit udspil til klimatilpasningsplan 1, hvor scenen blev malerisk sat ved stranden nær Lemvig. Nye planer medfører næsten altid nye læringsbehov. Læs med.
Kommunerne er forpligtet til at føre regelmæssigt tilsyn med, at svømmebade overholder kvalitetskravene til bassinvandet samt øvrige hygiejniske forhold i svømmebadsanlæg. Vi udbyder nu igen et kursus i tilsyn med svømmebade, så du kan blive opdateret på opgaven.
En kort beretning fra et virksomhedstilpasset forløb af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos Skanderborg Forsyning.