ANBEFALING: Konferencen BYENS GULV 2022

14. marts 2022

Ferskvandscentrets Kursusafdeling anbefaler, at du i år besøger konferencen BYENS GULV 2022.  

Kan vi tænke klima, miljø og biodiversitet, når vi ser på vores indretning af byernes belægning og inventar? Det kan du får svar på, hvis du tager med på konferencen BYENS GULV 2022 afholdt af Dansk Byplan Laboratorium.  

Konferencen dykker ned i alt fra permeable belægninger, minimering af CO2-udledning fra beton til cirkulær økonomi og de regenerative byer.   

Du kan også høre Mads Lenschau fra Vejdirektoratet fortælle om, hvordan de arbejder med reducering af CO2 via InfraLCA-modellen i vejprojekter – og så er noget så spektakulært som “Byens Gulv under vand” på programmet med oplæg af Carlo Sass Sørensen fra Kystdirektoratet.  

Læs mere og tilmeld dig her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Læs om rådgiver Niels Henrik Jensens (H13), erfaringer med brugen af QGIS i forbindelse med ledningsprojekter. Måske du også skal have lært at bruge dette værktøj?
Ådalene vil i fremtiden blive helt centrale områder, når vi snakker vandhåndtering, biodiversitet, CO2 binding og rekreative oplevelser. Så hvordan kan man arbejde med det? Lær det i september!
Anna-Marie Bøgh, produktchef ved Kemira, har rundet et flot hjørne som en yderst stabil og vigtig ressource for vores spildevandskurser. Her kan du læse om hendes oplevelser med at være underviser – en opgave, der ikke nødvendigvis er for alle.