ANBEFALING: Konferencen BYENS GULV 2022

14. marts 2022

Ferskvandscentrets Kursusafdeling anbefaler, at du i år besøger konferencen BYENS GULV 2022.  

Kan vi tænke klima, miljø og biodiversitet, når vi ser på vores indretning af byernes belægning og inventar? Det kan du får svar på, hvis du tager med på konferencen BYENS GULV 2022 afholdt af Dansk Byplan Laboratorium.  

Konferencen dykker ned i alt fra permeable belægninger, minimering af CO2-udledning fra beton til cirkulær økonomi og de regenerative byer.   

Du kan også høre Mads Lenschau fra Vejdirektoratet fortælle om, hvordan de arbejder med reducering af CO2 via InfraLCA-modellen i vejprojekter – og så er noget så spektakulært som “Byens Gulv under vand” på programmet med oplæg af Carlo Sass Sørensen fra Kystdirektoratet.  

Læs mere og tilmeld dig her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.