Vi passer på dig og vores medarbejdere

25. august 2020

På Ferskvandscentret inkl. vores hoteller følger vi selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. afstand, hygiejne, ekstra rengøring mv. Det er vigtigt, at vi alle passer godt på hinanden. Der tages fortsat ekstra forholdsregler i forhold til forplejning, så der sker portionsanretninger og der sikres stadig mindst 1 meter mellem kursister i kursuslokaler.

Forholdsreglerne på hotellet sikrer, at du kan være tryg her på området også uden at du behøver mundbind. Ved ekskursioner med buskørsel stiller vi et mundbind til rådighed, selvom vi alene transporterer vores kursister rundt i busser bestilt til os og ikke som del af kurset gør brug af offentlig transport. Busserne er store nok til, at der kan sikres afstand, så det er blot som en ekstra sikkerhed.

Hvis du har symptomer på covid-19, er testet positiv eller er en nær kontakt til én, der er testet positiv for smitten, beder vi dig om ikke at møde op på kurset. Skulle du begynde at føle dig syg undervejs på kurset er det tilsvarende vigtigt, at du tager hjem igen og informerer kursusafdeling eller kursusleder om, at du er taget hjem.

Læs evt. nærmere her om styrelsens anbefalinger, hvis du har brug for mere information om, hvornår du er nær en kontakt eller hvad der anbefales, hvis du lige er vendt hjem fra en rejse mv.:

https://www.sst.dk/da/corona

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

For BIOFOS er kompetenceudvikling et fokuspunkt for at kunne følge med i de bedste driftsteknologier. Senest har medarbejderne været på et bestillingskursus i rådnetanke. Det kan du læse mere om her.