Del din viden og vind i december!

25. november 2022

Her i tiden frem til jul vil vi gerne sætte spot på den store viden, vores kursister, undervisere og andre venner af huset har. Det gør vi med en konkurrence på LinkedIn. Hop ind og vær med!

I denne første af i alt fire låger deltager du ved at byde ind i kommentarfeltet med svar på følgende:

Hvad har været det mest spændende, opløftende og/eller udviklende at arbejde med i 2022?

Du kan deltage – og blive inspireret af andres bud – lige her.

PRÆMIER:
Hver uge trækker vi lod blandt de indkomne kommentarer. Vinderen får en direkte meddelelse her på LinkedIn og et gavekort på 2xbiografbilletter – med sodavand og popcorn.

Når alle fire uger er gået, trækker vi en hovedpræmie blandt ALLE kommentarer. Her sætter vi 1 overnatning på Vejlsøhus for to personer inkl. morgenmad på højkant.

Vi glæder os til at følge med!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.