Del din viden og vind i december!

25. november 2022

Warning: Undefined array key "file" in /var/www/www.fvc-kursus.dk/www/wp-includes/media.php on line 1734

Her i tiden frem til jul vil vi gerne sætte spot på den store viden, vores kursister, undervisere og andre venner af huset har. Det gør vi med en konkurrence på LinkedIn. Hop ind og vær med!

I denne første af i alt fire låger deltager du ved at byde ind i kommentarfeltet med svar på følgende:

Hvad har været det mest spændende, opløftende og/eller udviklende at arbejde med i 2022?

Du kan deltage – og blive inspireret af andres bud – lige her.

PRÆMIER:
Hver uge trækker vi lod blandt de indkomne kommentarer. Vinderen får en direkte meddelelse her på LinkedIn og et gavekort på 2xbiografbilletter – med sodavand og popcorn.

Når alle fire uger er gået, trækker vi en hovedpræmie blandt ALLE kommentarer. Her sætter vi 1 overnatning på Vejlsøhus for to personer inkl. morgenmad på højkant.

Vi glæder os til at følge med!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?