Få hjælp til planlægning af efteruddannelse i 2021

4. november 2020

Vidste du, at vi meget gerne hjælper med at skabe overblik over jeres muligheder for efteruddannelse – fx for et helt år ad gangen?

Ferskvandscentret

Tag gerne fat i en af os og få en snak om jeres behov og se, om det matcher med noget af vores kursusprogram. Mange kurser er allerede planlagt i 2021, og du kan finde dem under følgende kategorier:

Vi tilbyder også en række uddannelsesforløb. Se dem her:

COVID-19: Vi holder os naturligvis opdateret med myndighedernes retningslinjer og lever op til de krav, der måtte være på det aktuelle tidspunkt for kursusafholdelse. Vi informerer desuden løbende om nye tiltag, enten direkte til den enkelte kursist eller via vores nyhedsbrev.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?