Fem gode tips til din kursusplanlægning

9. august 2021

Hermed lige et par tips fra os, hvis:

  • Der er et kursus, du gerne vil på, men hvor du kan ikke den fastsatte dato
  • Du ikke kan nå frem, fx fordi kurset ligger et stykke fra din bopæl, eller du gerne vil deltage online af andre årsager
  • Du liiige akkurat har misset tilmeldingen til det perfekte kursus, og der ikke er sat dato på et nyt

TIP 1:
Få direkte besked

Vores kurser – også dem, der endnu ikke er datosatte – har hver en funktion på hjemmesiden, hvor du kan skrive dig op til at få direkte besked, så snart der er nyt om afholdelse af det pågældende kursus.

Derefter kan du lave din endelige tilmelding.

TIP 2:
Hybrid deltagelse


Driller geografien dig, eller er der andre forhold, der gør, at du har svært ved at deltage fysisk i et kursus, tilbyder vi flere og flere kurser med det, vi kalder hybrid deltagelse.

Det betyder såmænd blot, at du kan deltage online – selvom en del af de øvrige deltagere er fysisk til stede i kursuslokalet.

Det vil fremgå på selve kurset, om vi tilbyder denne mulighed.

TIP 3:
Online kurser

Vi fortsætter naturligvis også med deciderede online kurser, hvor tilmeldingsfristen er kort og udbuddet varieret.

Tjek alle de online muligheder her.

TIP 4:
Brug os!

Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få individuel vejledning. Skriv til kursus@fvc.dk, så guider vi dig gerne videre.

TIP 5:
Skræddersyede kurser

Er I mange på samme arbejdsplads, der har brug for noget specifikt, er det oplagt at benytte jer af muligheden for et skræddersyet kursus, der finder sted hos jer. Det kan du læse meget mere om her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?
Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!