Find efterårskataloget med forsyningskurser lige her

6. juli 2022

Med kataloget bliver det nemt for dig at dykke ned i vores mange tilbud om efteruddannelse og kompetenceudvikling – læs fx om spildevandsoperatøren og afløbsoperatørenden lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og projektlederuddannelsen.

Du får desuden overblik over en lang række andre spændende kurser og træf inden for:

OBS: Selvom kataloget primært er målrettet medarbejdere hos forsyningsselskaber, kan du bestemt også have glæde af det, hvis du arbejder hos en myndighed med snitflader til forsyningsselskabet.


TIP: Sådan kan I bruge kataloget
Det giver værdi for samtalen at tage kataloget frem, når I drøfter efteruddannelsesønsker og planer. Både, når I skal drøfte kursusbehov og -ønsker nu og her – og når der skal planlægges langsigtet kompetenceopbygning.

Vi hjælper dig gerne , hvis du har brug for sparring og gode råd om efteruddannelse til dig selv eller dine kolleger. Kontakt os på kursus@fvc.dk eller på telefon 89212100.

TAK!
Stort tak til de mange kompetente undervisere og spændende ekskursionsmål, der gør det muligt for os at tilrettelægge et spændende og alsidigt kursusprogram.

Også en stor tak til de annoncører, der bidrager med vigtig finansiering til kataloget:

Kemira
Krüger A/S
EnviDan A/S
RH pumper
Picca Automation
SUEZ Danmark
Aquasense

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Regeringen præsenterede i sidste uge sit udspil til klimatilpasningsplan 1, hvor scenen blev malerisk sat ved stranden nær Lemvig. Nye planer medfører næsten altid nye læringsbehov. Læs med.