Find vej i kursusjunglen #1: Den erfarne spildevandsingeniør

30. november 2023

Er du ikke helt ny ingeniør i spildevandsbranchen? Eller er du leder for nogen med flere år på pinden? Så kan det være en udfordring at finde de kurser, der er relevante for den videre kompetenceudvikling. Det hjælper vi med i denne mini-guide.

Selvom du som erfaren spildevandsingeniør har arbejdet med dit felt i mange år, kan der sagtens være områder, det giver mening at dygtiggøre dig inden for. Det kunne fx være klimatilpasning, projektledelse, ny lovgivning og nye rammevilkår.

Herunder finder du vores anbefalede kurser for dig, der er erfaren afløbs-, projekt- eller procesingeniør. Du kan printe oversigten og bruge den aktivt, når I næste gang skal drøfte efteruddannelse.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på kursus@fvc.dk, så guider vi dig gerne videre.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.