Forårets kursuskatalog er klar!

23. november 2021

Vores forårskatalog til forsyningsselskaber er godt på vej ud i landet. Kataloget er målrettet medarbejdere hos forsyningsselskaber, men du kan bestemt også have glæde af kataloget, hvis du arbejder hos en myndighed med snitflader til forsyningsselskabet.

Kataloget giver dig information om uddannelsesforløb som spildevandsoperatøren og afløbsoperatørenden lovpligtige arbejdsmiljøuddannelseprojektlederuddannelsen, samt overblik over en lang række andre spændende kurser og træf inden for:

TIP: Sådan kan I bruge kataloget
Det giver værdi for samtalen at tage kataloget frem, når I drøfter efteruddannelsesønsker og planer. Både, når I skal drøfte kursusbehov og -ønsker nu og her – og når der skal planlægges langsigtet kompetenceopbygning.

Vi hjælper dig gerne , hvis du har brug for sparring og gode råd om efteruddannelse til dig selv eller dine kolleger. Kontakt os på kursus@fvc.dk eller på telefon 89212100.

TAK!
Stort tak til de mange kompetente undervisere og spændende ekskursionsmål, der gør det muligt for os at tilrettelægge et spændende og alsidigt kursusprogram.

Også en stor tak til de annoncører, der bidrager med vigtig finansiering til kataloget:

Kemira
Krüger A/S
EnviDan A/S
RH pumper
Picca Automation
SUEZ Danmark
Aquasense
Sulzer

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!