HURRA for dygtige ingeniører til den danske vandsektor

27. januar 2021

Det er næppe en overraskelse, at vi her fra kursus-afdelingen hylder uddannelser. Det gælder selvfølgelig helt generelt og ikke mindst når det er én af vores egne, der når flot i mål.

Line Philipsen som vi har haft fornøjelsen af at have haft ansat som studentermedhjælper i kursus-afdelingen, har netop fået ingeniørtitlen i hus.

Et kæmpe tillykke herfra til Line og til den fremtidige arbejdsplads, der snupper hende for næsen af de andre. Vi sender vores varmeste anbefalinger af Line med på vejen.

Hurra for Line og alle øvrige nyuddannede på vej ud i vand- og miljøsektoren. Tag godt imod disse dygtige unge. Der er brug for dem. Vis dem de mange meningsfulde karriereveje, der er i miljø- og vandsektoren. Lyt og lær – både til og fra.

De unge kommer med helt ny viden og færdigheder, som der er brug for og de har fortjent at få branchens vigtige erfaringer overdraget uden at blive væltet af ”plejer”. Lad os forene ny viden og solide erfaringer og få gang i den grønne omstilling.

Line- nyuddannet
Line er nu uddannet ingeniør

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

For BIOFOS er kompetenceudvikling et fokuspunkt for at kunne følge med i de bedste driftsteknologier. Senest har medarbejderne været på et bestillingskursus i rådnetanke. Det kan du læse mere om her.