HURRA for dygtige ingeniører til den danske vandsektor

27. januar 2021

Det er næppe en overraskelse, at vi her fra kursus-afdelingen hylder uddannelser. Det gælder selvfølgelig helt generelt og ikke mindst når det er én af vores egne, der når flot i mål.

Line Philipsen som vi har haft fornøjelsen af at have haft ansat som studentermedhjælper i kursus-afdelingen, har netop fået ingeniørtitlen i hus.

Et kæmpe tillykke herfra til Line og til den fremtidige arbejdsplads, der snupper hende for næsen af de andre. Vi sender vores varmeste anbefalinger af Line med på vejen.

Hurra for Line og alle øvrige nyuddannede på vej ud i vand- og miljøsektoren. Tag godt imod disse dygtige unge. Der er brug for dem. Vis dem de mange meningsfulde karriereveje, der er i miljø- og vandsektoren. Lyt og lær – både til og fra.

De unge kommer med helt ny viden og færdigheder, som der er brug for og de har fortjent at få branchens vigtige erfaringer overdraget uden at blive væltet af ”plejer”. Lad os forene ny viden og solide erfaringer og få gang i den grønne omstilling.

Line- nyuddannet
Line er nu uddannet ingeniør

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.