HURRA for dygtige ingeniører til den danske vandsektor

27. januar 2021

Det er næppe en overraskelse, at vi her fra kursus-afdelingen hylder uddannelser. Det gælder selvfølgelig helt generelt og ikke mindst når det er én af vores egne, der når flot i mål.

Line Philipsen som vi har haft fornøjelsen af at have haft ansat som studentermedhjælper i kursus-afdelingen, har netop fået ingeniørtitlen i hus.

Et kæmpe tillykke herfra til Line og til den fremtidige arbejdsplads, der snupper hende for næsen af de andre. Vi sender vores varmeste anbefalinger af Line med på vejen.

Hurra for Line og alle øvrige nyuddannede på vej ud i vand- og miljøsektoren. Tag godt imod disse dygtige unge. Der er brug for dem. Vis dem de mange meningsfulde karriereveje, der er i miljø- og vandsektoren. Lyt og lær – både til og fra.

De unge kommer med helt ny viden og færdigheder, som der er brug for og de har fortjent at få branchens vigtige erfaringer overdraget uden at blive væltet af ”plejer”. Lad os forene ny viden og solide erfaringer og få gang i den grønne omstilling.

Line- nyuddannet
Line er nu uddannet ingeniør

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?