Klar til fremtidens mødeform? Lad os hjælpe dig.

12. marts 2021

Verden har ændret sig under covid-19 og det er nye kursus- og mødeformer, der skal forberedes til. Vi er klar – også til at hjælpe dig med dit arrangement.

Vi storglæder os til at byde mennesker velkommen på Ferskvandcentrets konferencehoteller Vejlsøhus og Gl. Skovridergaard. Men vi glæder os også over alt det vi har lært af tiden med online-møder. Dette skal bringes med videre ind i fremtiden.

Det er fx både nemmere og billigere at få en ekstern gæst med til et arrangement når de kan deltage digitalt – også selvom resten af deltagerne er samlet fysisk. I kursusafdelingen samarbejder vi med en lang række af dygtige eksperter indenfor mange forskellige fagligheder. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til netop dit møde eller konference.

De nye spilleregler om hvornår du møder op – hvis fx du er småsnottet eller halvsyg – gør også delvis digital deltagelse interessant i fremtiden. Når vi kombinerer det fysiske møde med digital deltagelse kræver det stort fokus. Der er ikke noget mere demotiverende end at være digital deltager der kigger ind på de andres fysiske fest.

Vi har lært en masse om digital involvering. Nye værktøjer, der virker godt til online-involvering. Men de fungerer faktisk også godt på de fysiske møder,  hvor alle jo i dag alligevel har en smartphone eller pc med. Mange digitale værktøjer giver bedre muligheder for input fra hele holdet og ikke kun fra de mest talende. Det kan give stor værdi.

Vi har trænet disse værktøjer og hjælper dig gerne med at facilitere involverende processer på dit møde. Uanset om det er online, delvist online eller helt fysisk.

Retningslinjerne for covid-19 ændres løbende. Men vi følger med. Så du kan være helt tryg ved at disse overholdes, når du booker møder eller deltager i kurser på Ferskvandscentrets konferencelokaler. Vores personale har været på kursus i smitteforebyggelse og er blevet uddannet indenfor bæredygtigt servicedesign med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Efter en tid, hvor mange kolleger har arbejdet adskilt – måske hjemmefra – er det ofte en positiv og værdiskabende oplevelse at gennemføre et kursus sammen. Det mærker vi bl.a. på det stigende antal af henvendelser vi får fra organisationer, der ønsker at bestille et skræddersyet kursus. Det er opgaver vi rigtigt gerne løser. Også for din arbejdsplads, din afdeling, dit team!
Man møder mange nye ord og forkortelser når man kommer på online-kursus i Miljøgodkendelser til industri her på Ferskvandscentret. Ordene dækker over læring på flere planer, både på den digitale læringsplatform, og på det høje faglige niveau. Når vi holder onlinekurser, lægger vi os i selen for at gøre dem lige så spændende og involverende som hvis vi mødte jer fysisk på Ferskvandscentret.