Klar til fremtidens mødeform? Lad os hjælpe dig.

12. marts 2021

Verden har ændret sig under covid-19 og det er nye kursus- og mødeformer, der skal forberedes til. Vi er klar – også til at hjælpe dig med dit arrangement.

Vi storglæder os til at byde mennesker velkommen på Ferskvandcentrets konferencehoteller Vejlsøhus og Gl. Skovridergaard. Men vi glæder os også over alt det vi har lært af tiden med online-møder. Dette skal bringes med videre ind i fremtiden.

Det er fx både nemmere og billigere at få en ekstern gæst med til et arrangement når de kan deltage digitalt – også selvom resten af deltagerne er samlet fysisk. I kursusafdelingen samarbejder vi med en lang række af dygtige eksperter indenfor mange forskellige fagligheder. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til netop dit møde eller konference.

De nye spilleregler om hvornår du møder op – hvis fx du er småsnottet eller halvsyg – gør også delvis digital deltagelse interessant i fremtiden. Når vi kombinerer det fysiske møde med digital deltagelse kræver det stort fokus. Der er ikke noget mere demotiverende end at være digital deltager der kigger ind på de andres fysiske fest.

Vi har lært en masse om digital involvering. Nye værktøjer, der virker godt til online-involvering. Men de fungerer faktisk også godt på de fysiske møder,  hvor alle jo i dag alligevel har en smartphone eller pc med. Mange digitale værktøjer giver bedre muligheder for input fra hele holdet og ikke kun fra de mest talende. Det kan give stor værdi.

Vi har trænet disse værktøjer og hjælper dig gerne med at facilitere involverende processer på dit møde. Uanset om det er online, delvist online eller helt fysisk.

Retningslinjerne for covid-19 ændres løbende. Men vi følger med. Så du kan være helt tryg ved at disse overholdes, når du booker møder eller deltager i kurser på Ferskvandscentrets konferencelokaler. Vores personale har været på kursus i smitteforebyggelse og er blevet uddannet indenfor bæredygtigt servicedesign med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.