Masser af nye kurser i efteråret

27. juni 2024

Det sidste kursus før sommerferien er nu afholdt, og vi begynder så småt at sænke tempoet og kigge forventningsfulde frem mod et spændende efterår med flere nye kurser på programmet.

I galleriet herunder kan du se nærmere på hele 12 nyheder, og vi har endnu mere på vej.

Vi søger også en ny kollega efter sommer og deler stillingsopslaget så snart, vi har detaljerne helt på plads. Hvem ved – måske er det noget for dig eller en, du kender?

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer!
Sussi, Gitte, Suna, Annette, Charlotte og 2 x Anne

PS: Kontoret er lukket i uge 29 og 30.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?
Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!