Kreative løsninger giver levende online undervisning

13. januar 2021

På Ferskvandscentret står det aldrig stille. I denne lidt specielle Corona-tid knokler vi videre med onlinekurser, og udviklingen drøner fremad. Især i samarbejde med vores dygtige undervisere kommer der hele tiden nye ideer på banen.

Der er især inden for online undervisning, vi rykker lige nu. På disse billeder kan du se, hvordan Kristian Vestergaard, der er vores specialist inden for hydraulik, er gået nye veje for at gøre undervisningen mere afvekslende og inspirerende.

Han har lavet sit eget hjemmebyggede setup, så han både kan tegne og fortælle via Share Screen på Zoom. Han kan også filme et stykke papir, han tegner på via sin mobil, som substitut for en tavle.

Dette har skabt afveksling og gjort, at han kan fastholde noget af det håndskrevne og håndtegnede, han også ville have brugt i sin normale undervisning her på Ferskvandscentret.  

Vi elsker at forny os og skabe læring for vores kursister!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?