Kreative løsninger giver levende online undervisning

13. januar 2021

På Ferskvandscentret står det aldrig stille. I denne lidt specielle Corona-tid knokler vi videre med onlinekurser, og udviklingen drøner fremad. Især i samarbejde med vores dygtige undervisere kommer der hele tiden nye ideer på banen.

Der er især inden for online undervisning, vi rykker lige nu. På disse billeder kan du se, hvordan Kristian Vestergaard, der er vores specialist inden for hydraulik, er gået nye veje for at gøre undervisningen mere afvekslende og inspirerende.

Han har lavet sit eget hjemmebyggede setup, så han både kan tegne og fortælle via Share Screen på Zoom. Han kan også filme et stykke papir, han tegner på via sin mobil, som substitut for en tavle.

Dette har skabt afveksling og gjort, at han kan fastholde noget af det håndskrevne og håndtegnede, han også ville have brugt i sin normale undervisning her på Ferskvandscentret.  

Vi elsker at forny os og skabe læring for vores kursister!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

På din arbejdsplads er I helt sikkert mange forskellige persontyper. Og alle har I forskellige måder at kommunikere på. Måske kan I bruge det mere aktivt?
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR – og tusind tak for den store opbakning i et helt specielt år i Ferskvandscentrets historie!