Kreative løsninger giver levende online undervisning

13. januar 2021

På Ferskvandscentret står det aldrig stille. I denne lidt specielle Corona-tid knokler vi videre med onlinekurser, og udviklingen drøner fremad. Især i samarbejde med vores dygtige undervisere kommer der hele tiden nye ideer på banen.

Der er især inden for online undervisning, vi rykker lige nu. På disse billeder kan du se, hvordan Kristian Vestergaard, der er vores specialist inden for hydraulik, er gået nye veje for at gøre undervisningen mere afvekslende og inspirerende.

Han har lavet sit eget hjemmebyggede setup, så han både kan tegne og fortælle via Share Screen på Zoom. Han kan også filme et stykke papir, han tegner på via sin mobil, som substitut for en tavle.

Dette har skabt afveksling og gjort, at han kan fastholde noget af det håndskrevne og håndtegnede, han også ville have brugt i sin normale undervisning her på Ferskvandscentret.  

Vi elsker at forny os og skabe læring for vores kursister!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.