Mød vores nye kursusudvikler!

5. oktober 2020

Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod vores nye kursusudvikler Lea Kromann-Gallop den 1. november 2020. Lea har en baggrund som biolog og kommer fra en stilling som projektleder ved Billund Kommune

Lea Kromann-Gallop
Lea Kromann-Gallop er ny kursusudvikler ved Ferskvandscentret

Med Leas personlighed, faglige kompetencer og erfaringer fra uddannelse og tidligere ansættelser kan vores kursister og undervisere også roligt glæde sig til at møde en dygtig og imødekommende ny kursusudvikler.

Vi siger også kæmpetak til alle de øvrige ansøgere – tak for gode motiverede ansøgninger og engagerede samtaler. Det har været en meget positiv proces at lære så kompetente folk at kende.

Også stor TAK til vores netværk på LinkedIn, som bidrog til, at vores jobopslag nåede så flot ud til de helt rigtige.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.