Mød vores nye kursusudvikler!

5. oktober 2020

Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod vores nye kursusudvikler Lea Kromann-Gallop den 1. november 2020. Lea har en baggrund som biolog og kommer fra en stilling som projektleder ved Billund Kommune

Lea Kromann-Gallop
Lea Kromann-Gallop er ny kursusudvikler ved Ferskvandscentret

Med Leas personlighed, faglige kompetencer og erfaringer fra uddannelse og tidligere ansættelser kan vores kursister og undervisere også roligt glæde sig til at møde en dygtig og imødekommende ny kursusudvikler.

Vi siger også kæmpetak til alle de øvrige ansøgere – tak for gode motiverede ansøgninger og engagerede samtaler. Det har været en meget positiv proces at lære så kompetente folk at kende.

Også stor TAK til vores netværk på LinkedIn, som bidrog til, at vores jobopslag nåede så flot ud til de helt rigtige.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.