Mød vores nye kursusudvikler!

5. oktober 2020

Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod vores nye kursusudvikler Lea Kromann-Gallop den 1. november 2020. Lea har en baggrund som biolog og kommer fra en stilling som projektleder ved Billund Kommune

Lea Kromann-Gallop
Lea Kromann-Gallop er ny kursusudvikler ved Ferskvandscentret

Med Leas personlighed, faglige kompetencer og erfaringer fra uddannelse og tidligere ansættelser kan vores kursister og undervisere også roligt glæde sig til at møde en dygtig og imødekommende ny kursusudvikler.

Vi siger også kæmpetak til alle de øvrige ansøgere – tak for gode motiverede ansøgninger og engagerede samtaler. Det har været en meget positiv proces at lære så kompetente folk at kende.

Også stor TAK til vores netværk på LinkedIn, som bidrog til, at vores jobopslag nåede så flot ud til de helt rigtige.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?