“Når det nu ikke kunne være anderledes…”

18. november 2020

…så var det faktisk ikke helt skidt!

Da STFs Døgnkursus 2020 fandt sted den 6. november, var der ikke meget, der var, som det plejer at være, når spildevandsbranchen mødes til det årlige døgn med faglige indlæg og gode netværkspauser.

Nej, når nu COVID-19 spænder ben for at mødes fysisk, som traditionen byder det, måtte virtuelle kræfter træde til. Derfor havde Spildevandsteknisk Forening valgt at digitalisere årets store faglige begivenhed.

Ferskvandscentrets kursusudviklere Annette Vesterager og Lea Kromann-Gallop i fuld gang med afviklingen af årets Døgnkursus i Spildevandsteknisk Forening.

Seks timer var programmet kogt ned til, og Ferskvandscentret hjalp til med afviklingen. I skrivende stund er der gode tilbagemeldinger fra de mere end 200 deltagere – selvom branchen naturligvis foretrækker at mødes fysisk.

Ønsker I hjælp til afholdelse af virtuelle arrangementer, er I meget velkomne til at kontakte os. Se mere om de forskellige samarbejdsmuligheder her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!