“Når det nu ikke kunne være anderledes…”

18. november 2020

…så var det faktisk ikke helt skidt!

Da STFs Døgnkursus 2020 fandt sted den 6. november, var der ikke meget, der var, som det plejer at være, når spildevandsbranchen mødes til det årlige døgn med faglige indlæg og gode netværkspauser.

Nej, når nu COVID-19 spænder ben for at mødes fysisk, som traditionen byder det, måtte virtuelle kræfter træde til. Derfor havde Spildevandsteknisk Forening valgt at digitalisere årets store faglige begivenhed.

Ferskvandscentrets kursusudviklere Annette Vesterager og Lea Kromann-Gallop i fuld gang med afviklingen af årets Døgnkursus i Spildevandsteknisk Forening.

Seks timer var programmet kogt ned til, og Ferskvandscentret hjalp til med afviklingen. I skrivende stund er der gode tilbagemeldinger fra de mere end 200 deltagere – selvom branchen naturligvis foretrækker at mødes fysisk.

Ønsker I hjælp til afholdelse af virtuelle arrangementer, er I meget velkomne til at kontakte os. Se mere om de forskellige samarbejdsmuligheder her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.