Nemt at finde det rette kursus

5. oktober 2020
ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside – og hvad så, tænker du måske? Jo, det har vi, fordi vi gerne vil gøre det endnu nemmere for både nye og tilbagevendende kursister at finde frem til de kurser, der er relevante.

For vores kursusprogram er stort og kan virke uoverkommeligt ved første øjekast. Med det nye layout kan du hurtigere vælge fagområde og få adgang til de kurser, der knytter sig til det.

Vi tilbyder kurser inden for disse 12 fagområder:

Derudover tilbyder vi en række online kurser og fem stærke uddannelsesforløb.

Ønsker du at følge med i alt det nye, vi udvikler, er du meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev lige her. Du kan også følge vores mange aktiviteter på vores LinkedIn-side.

Velkommen til en ny og mere brugervenlig kursusportal til alle jer, der arbejder med vand, natur og miljø i Danmark!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?